Adományok igénylése
Moderátor: Családgondozók
Fórum szabályok
Figyelem! Az adományok ingyenesek!
Figyelem! Az adományok ingyenesek!
- Marcali családgondozó
- Város: Marcali
- Foglalkozás: családgondozó
Adományok igénylése
Tisztelt Lakosság!
A családsegítő szolgálatunk sok jó minőségű ruha adományt kapott. Az érdeklődőket szeretettel várjuk munkaidőben, a szolgálat marcali székhelyén!
A családsegítő szolgálatunk sok jó minőségű ruha adományt kapott. Az érdeklődőket szeretettel várjuk munkaidőben, a szolgálat marcali székhelyén!
élelmiszer
jónapot kivánok a nevem jánosi katalin a lakcímem nyirszölős csabagyöngye 142 sajnos nekem sincs munkám sem a páromnak a párom kap utánnam 27000 forint ápolási dijjat de sajnos ez elment számlákra sajnos nincs mit ennünk a telefonszámom 06205377178 ezen elérhető vagyok bármikor és ki is jöhetnek mert ithon vagyunk mindig sajnos elment 27000 forint a csekekre és ételre már egyártalán nem maradt ha tudnak segítsenek azt megköszönném mert sajnos hallásérült vagyok és minden munka hely elutasít sürgős élelmiszerre lenne szügségünk
Re: Adományok igénylése

Jó napot kívánok.. azal a kérés el fordulnék a tisztelt címhez.. Mivel egyedülálo ként nevelem 2 kiskoru gyermekem És nehéz anyagi hejzetemre hivatkozva bármijén segítséget el fogadnánk ha van rá esély
segitséget szeretnénk kérni mivel egyedül nevelem a 3 kis fiamat szeretnék karacsonyt csinálni nekik de sajnos nincs rá pénzem még karácsonyfát se tudok biztositani nekik bármilyen segitséget elfogadunk köszönjük szépen elöre is szécsi rozália a számom 70 568 2042 békés táncsics mihály 31/4
Élelmiszer ruhàkat
Segítséget. Szeretnék kérni 4gyermekemel èletàrsamalèlek gyermekeiknek szeretnék egy kis karácsonyfàt
hogyèrezèk ökis miaza karácsony bàrmitelfogadjunk horvàth kitti a szàmom 06208006683 Encs fügöd föut 24 elöreis kőszönjük

Élelmiszer ruha cipő kabát
Jó estét kívánok szeretnénk ha segítenének szegény család vagyunk 6 unokám van 7 felnot alkalmi munka van sajnos amit kapunk pénszt az nagyon kevés jó lene élelem ruha cipő karácsonyfa szívem vágya hogy ecer az életben kapjak egy derékig erő hajat most kicsi a hajam és szeretném ha lene kérem szépen segicsenek mert soha senki nem segített rajtunk segicseget előre is köszönöm T Botos Ágnes
Ruha cipő karácsonyfa élelmiszer
209762093 botos Ágnes vagyok kérem segicsenek mert sajnos szegény család vagyunk jó lene élelem ruha cipő karácsonyfa sütemény kérem szaloncukor 6 unokám van 7 felnot alkalmi munka van sajnos jövedelem sajnos nagyon kevés kérem segicsenek matranovak dophat út 6 soha senki nem segített rajtunk segicseget előre a is köszönöm T Botos Ágnes
Tartós élelmiszer csomag
Szeretnék önöktöl karácsonyra ,tartós élelmiszer csomagot kérni.A fiam epilepsziás ,gondnoka én vagyok.Én nem dolgozok, a fiam csak lépcsőházakat takarít.Besegitek a fiamnak.A fiam 3 lépcsőházat takarít 2000ft egy lépcsőház a rezsink tartozása sok 400000ft.A barátnője szüleit idefogadtam,abból a barátnője dolgozik.
.És a fiam.Így is kevés az ételre ,és a rezsire a pénz.Én 61 éves vagyok.Előnyugdíjat még nem kapok bevan adva.37 évem van bedolgozva.Igényelni szeretnék tartós élelmiszert.
Mert vagy rezsit fizetünk, vagy eszünk.De 7 emberre kevés az élelem.Elöre is köszönöm .
Csibrik Lászlóné Kazinczy Ferenc út 28 4/1 Miskolc 3525
.És a fiam.Így is kevés az ételre ,és a rezsire a pénz.Én 61 éves vagyok.Előnyugdíjat még nem kapok bevan adva.37 évem van bedolgozva.Igényelni szeretnék tartós élelmiszert.
Mert vagy rezsit fizetünk, vagy eszünk.De 7 emberre kevés az élelem.Elöre is köszönöm .
Csibrik Lászlóné Kazinczy Ferenc út 28 4/1 Miskolc 3525
Utoljára Anonymous ugrasztotta előre 2021.03.24. 04:00-kor.